Vaarkalender jaar

Noorderhaaks 2023

Plezier, Leren en Ervaren
zaterdag 29 juli tot en met zaterdag 5 augustus 2023

Welkom op “Noorderhaaks 2023”! Zeven dagen lang zeekajakvaren in het mooiste gebied van Nederland, het Werelderfgoed Waddenzee.
 
Inschrijving
Om aan deze opleidingsweek deel te kunnen nemen is op het moment van inschrijving minimaal het diploma Kajak Vaardigheid A (KVA) vereist.
De inschrijving start 1 maart 2023.

Locatie
Ook dit jaar kunnen we gebruik van de perfecte locatie, het terrein van Scouting Anna Paulowna. Op dit terrein kan alleen worden gekampeerd met kleine tentjes. Je kan dus niet op het terrein met een zeer grote tent, camper of caravan staan! In deze week ligt de focus op het opleidingsaspect; er is daarom geen toergroep.
Programma
Op basis van een eerste groepsindeling bepalen we na de eerste vaardag (zondag) in welke groep je het beste tot je recht komt. Dit in samenspraak met jou en de instructeur.

Vanaf maandag tot en met vrijdag vaar je met je vaste groep in verschillende gebieden rondom Den Helder, Texel en het IJsselmeer. We hebben groepen voor vaarders van verschillende niveaus.

Afhankelijk van de actuele Covid situatie worden er 's-avonds (gezamenlijke) workshops/clinics aangeboden.
 
Natuurlijk hebben we als afsluiting van het kamp een gezellige avond met buffet. Het wordt een week vol gezelligheid en vriendschap.
Maaltijdservice
Geen zin in koken? Ook dit jaar bieden wij de gelegenheid aan om van een maaltijdservice gebruik te maken. Door alle drukte overdag blijft er vaak weinig tijd over om je avondeten te koken. De catering verzorgt een eenvoudige drie-gangen maaltijd na een lange dag ploeteren. De kosten voor deze service zijn niet inbegrepen bij het inschrijfgeld voor "Noorderhaaks 2023". De kosten hiervoor zijn € 140,00 (7 avondmaaltijden en de laatste avond een afsluitend buffet).
Examens
Examen doen? Spannend! Als er voldoende deelnemers zijn en de omstandigheden geschikt zijn gaan we examens organiseren voor Kajak Veiligheid Test (KVT), Zeevaardigheid (ZV) en Zeevaardigheid-Extra (ZVE). We kunnen absoluut niet garanderen dat er een examen wordt afgenomen maar we doen ons best.
Meedoen is mee doen!
Een goede conditie en uitrusting zijn een must. Zorg ervoor dat je voorafgaand aan de kajakweek voldoende gevaren hebt! Het meeste profijt heb je als je al enige ervaring op en kennis van groot water hebt. Je gaat 7 dagen intensief varen op groot water, dus zorg dat je uitrusting in perfecte conditie is.
Kosten
De week kost € 350,00 per deelnemer, inclusief kampeerkosten, exclusief de maaltijdservice (ad €140,00). 

Betaling
Nadat je inschrijving is bevestigd ontvang je een betaalverzoek. Je inschrijving is pas definitief als de betaling is voldaan. 
Annuleren
Tot en met 30 april kan er kosteloos geannuleerd worden met volledige restitutie van evt. betaalde bedragen. Tot 1 juni zijn de annuleringskosten € 70,-- . Na 1 juni zijn de annuleringskosten gelijk aan het inschrijfbedrag van "Noorderhaaks 2023". De maaltijdservice kan tot 1 juli kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden.

Inschrijven
Meedoen? Vul dan vanaf 1 maart het inschrijfformulier in: Inschrijfformulier

Alle informatie die je verder nodig hebt ontvang je ruim voor de start van "Noorderhaaks 2023".

Wil je meer weten?
Fred van Keulen 06-12890590 /