De website voor kanovaarders

Nieuws

Overleden, Josha Savelkoel

foto: Josha op de Soča in Joegoslavië (het huidige Slovenië)

Deze week ontvingen wij het droeve bericht dat op 12 februari j.l. is overleden.

Josha was één van de eerste abonnees van PeddelPraat, ergens in 1975 of 1976. Onze eerste ontmoeting met hem was met Pasen 1977. Wij waren naar dit kamp gekomen met het verkeerde type boten, maar geen probleem, Josha leende ons een paar kayaks waardoor we toch het hele weekend mee konden doen.
Van 1982 tot 1995 was hij een essentieel onderdeel van de PeddelPraat WildWater commissie De WW-Cie organiseerden in die tijd de, toenmalig beroemde, Paaskampen (PPPK) op de camping van Luc Zwijsen, Camping Pont de Berguème. Ook hebben we vele WW-Instructie weekenden, Pinkstertochten in de Ardennen en vele andere tochten op licht wildwater georganiseerd.
Daarnaast, buiten PeddelPraat, hebben wij vele, fijne wilwater vakanties samen door gebracht, In Frankrijk, Joegoslavie en de Spaanse Pyreneeen.

Josha is 88 jaar geworden. In onze herinnering zal hij voort blijven leven.

Carla en Loeke Brederveld

Inschrijven voor Noorderhaaks 2020

 

 

Van af heden is de inschrijving voor het zeekamp Noorderhaaks 2020 geopend. Bij te veel inschrijvingen wordt geloot en geldt niet de volgorde van inschrijving. Voor meer informatie zie: noorderhaaks-2020

 

 

 

Voor inschrijven klik op deze link: inschrijfformulier

 

Beveiliging website

Met ingang van heden is onze website beveiligd. U kunt het zien in de adresbalk: het adres begint met https:// en gaat vergezeld met een slotje.

Inschrijven en mailen vanaf deze site is nu net zo veilig als bankieren.