Vaarkalender

Canadees varen op de Dommell

Je hebt altijd al eens willen leren hoe in je canadees beter de groep kunt bijhouden? Je wilt weten hoe je met een canadees een keerwater vaart? Je wilt wel eens proberen te varen in een solo canadees? Je wilt eens varen in een wildwater canadees? Welke peddel is het meest geschikt? Hoe vaar ik achteruit? Waarom vlieg ik uit de bocht op een stromende beek? Hoe steek ik een stroom over? Leren surfen op een golf? Al deze vragen wil ik tijdens het varen beantwoorden of je in contact te brengen met mensen die je verder kunnen helpen.

Datum: Maandag 29 juni, opgeven vòòr vrijdag 26 juni
Locatie: HKC kanoloods ‘t kearwater Dommelpark 1 5492 DD Sint-Oederode
Tijden: Aanvang 18:30 uur en rond 21:00 uur komen we weer van het water. 
Voor wie: Iedereen die beter wil leren varen in een canadees.
Opgeven:  verplicht bij Carool Borneman mail:
Uitrusting: Het dragen van schoenen en een zwemvest is verplicht. Op de slalombaan moet je ook een helm dragen, deze kunnen wij regelen.

Voor de activiteit maken we, indien mogelijk,gebruik van de accommodatie van HKC. Zij vragen een bijdrage van €3.50 per persoon per avond voor het gebruik van toiletten, kleedruimtes en douches.

Het is geen cursus, we gaan varen en je helpen om beter canadees te varen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om andere boten te proberen. Wel even vooraf contact opnemen om je op te geven en te laten weten wat je wilt. In overleg is veel mogelijk.

Carool Borneman